Izvor:
18.01.2018 u 01:43
0

POLICIJA PORTUGALA I ŠPANIJE ZAPLENILE DROGU U VOĆU: U ananasima skriveno 745 kg kokaina!

Policije Portugala i Španije saopštile su da su zaplenile 745 kilograma kokaina, skrivenog u svežim plodovima ananasa, i uhapsile devetoricu pripadnika bande koja je prevozila drogu iz Južne Amerike.

Navodi se da je ova zaplena deo istrage koja je u toku u obe zemlje, započete u aprilu 2017. U saopštenju je navedeno da je, pored zaplene kokaina i hapšenja, policija takođe rasturila laboratoriju droge.

– Ova organizovana međunarodna grupa u više navrata je prenosila velike količine kokaina na evropski kontinent – saopštili su portugalski istražitelji.

Iberijsko poluostrvo je ulazna tačka za kokain i druge droge u Evropu, bilo direktno iz Latinske Amerike ili putem severne i zapadne Afrike.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter