Izvor: Kurir/Infoliga
16.09.2022 u 17:26
0

PORODILA SE U SANITETU: Žena rodila ŠESTO DETE na putu za Užice!

Danka Zečević iz Ivanjice rodila je danas šesto dete, sina Todora, u sanitetu na putu Ivanjica-Užice. Mama i beba su zdravo a porođaj je protekao bez ikakvih komplikacija iako se sve odigralo neplanirano.

Naime, kada je Danka došla na pregled u Dom zdravlja Ivanjica konstatovano je da će uskoro porođaj pa je u pratnji doktora Miloša Đokovića krenula prema bolnici u Užicu. Međutim, za bebu je taj put od sedamdesetak kilometara očigledno bio predug pa je odlučila da na svet dođe ranije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŽENA SE PORODILA ISPOD BRANKOVOG MOSTA: Majka i beba su prevezeni u GAK NArodni front

– Ja sam išao za sanitetom i čim su stali ispred bolnice istrčao sam da vidim šta se dešava. Doktor Miloš je izašao i rekao „Đole čestitam ti, dobio si sina, sve je proteklo kako treba“. Ja sam bukvalno ostao zatečen, nisam očekivao da će se poroditi u sanitetu, ali sam odmah rekao ‘Doktore zvaće se Todor po pradedi – kaže Dankin muž Đole.

Porodica Zečević živi u Kušićima kod Ivanjice a Danka je do sada na svet donela šesto zdravih mališana, pet sinova i ćerku.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter