Izvor: Blic
04.08.2020 u 14:22
0

PORUKA SA KRIZNOG ŠTABA: Idite u kafane, klubove, ali NOSITE MASKE! (FOTO)

„Situacija jeste bolja, ali moja preporuka je da i dalje nosite maske. Nemamo ništa protiv da mladi idu u kafane i klubove, ali uz mere zaštite“, kazao je juče na konferenciji povodom aktuelne epidemiološke situacije ansteziolog Ivo Udovičić iz Vojnomedicinskog centra na Karaburmi.

Ovaj doktor je podsetio na to da su u ovoj ustanovi koja je renovirana i postala deo kovid sistema u prvom piku prvog talasa imali veliki broj mladih, što je dokaz da su se oni manje čuvali.

OVO MORATE ZNATI

ALRMANTNO! RHMZ UPOZORAVA: NEVREME STIŽE! Pogledajte u kojim krajevima će biti najgore

IZ AMSS PORUČUJU: Saobraćaj je umeren dok kamioni čekaju na izlazu do tri sada

ZAPADNI MEDIJI NAJAVLJIVALI NAPAD: Ovako su novinske kuće izveštavale uoči i nakon zločinačke „Oluje“

OVAKVA TRAGEDIJA NIJE DO SADA VIĐENA NA UVCU: Videli smo šest, spasili smo troje, možda ih je bilo još (FOTO)

ZLATIBOR RASPREMA KANCELARIJU U URGENTNOM CENTRU: Lončar menja ministarski kabinet za hiruršku salu

 Ona serija mlađih pacijenta koji su se na svu sreću izvukli sa intenzivne nege, dobar deo njih je otišao kući sa oštećenim plućima. Jedan deo njih će biti sa potporom oksigenatora, pa je njihova budućnost neizvesna – kazao je doktor Udovičić.

Zato, on još jednom podseća da mladima ne može ništa da se zabrani, niti im iko ne dozvoljava da odlaze u klubove i kafane, ali da poštuju propisanu distancu i nose zaštitne maske kako bi se izbegle pomenute situacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter