Izvor: kurir.rs
04.08.2020 u 14:24
0

UPLAŠENI GRAĐANI, JOŠ JEDAN GRAD PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU: Tenzija NE JENJAVA!

U Opštini Sremski Karlovci danas je proglašena je vanredna situacija zbog epidemije korona virusa i neophodnosti sprovođenja operativnih mera zaštite, odlučeno je na sednici Opštinskog štaba za vanredne situacije.

U epidemiji COVID 19 u opštini Sremski Karlovci zaključno sa 03.avgustom obolelo je ukupno 43 građana. Trenutno je 22 aktivnih slučajeva koji generišu prevalenciju – stopa ukupno oboleli unutar jednog dana.

OVO MORATE ZNATI

ALRMANTNO! RHMZ UPOZORAVA: NEVREME STIŽE! Pogledajte u kojim krajevima će biti najgore

IZ AMSS PORUČUJU: Saobraćaj je umeren dok kamioni čekaju na izlazu do tri sada

ZAPADNI MEDIJI NAJAVLJIVALI NAPAD: Ovako su novinske kuće izveštavale uoči i nakon zločinačke „Oluje“

OVAKVA TRAGEDIJA NIJE DO SADA VIĐENA NA UVCU: Videli smo šest, spasili smo troje, možda ih je bilo još (FOTO)

ZLATIBOR RASPREMA KANCELARIJU U URGENTNOM CENTRU: Lončar menja ministarski kabinet za hiruršku salu

Kako je objavljeno je na sajtu opštine, stanje je na snazi od danas, 4. avgusta. Zabranjena su okupljanja na javnom mestu, gde je više od 10 ljudi u zatvorenom i na otvorenom.

Zabranjuje se korišćenje otvorenih i zatvorenih bazena, spa i velnes centara, organizovanje sportskih i drugih zabavnih manifestacija, ograničeno je radnog vremena ugostiteljskih objekata, obavezno nošenje maski…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter