Izvor: Blic.rs
03.09.2023 u 20:31
0

POTPUNI KOLAPS U NOVOM SADU: Baka i deka ZAGLAVLJENI, automobil „guta“ voda (VIDEO)

Na društvenim mrežama se nakon jakog nevremena koje je pogodilo Novi Sad samo nižu snimci i slike apokaliptičnih scena, a baka i deka koji su se u trenutku oluje našli za volanom ostali su zarobljeni u vodi, pokušavajući da izvuku svoj automobil.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Tviteru (Platforma X), stariji muškarac i žena zaglavili su se zajedno sa svojim vozilom u vodenoj bujici. Očajnički su pokušavali da izvuku vozilo, ali je voda nadirala u njega i nisu mogli da ga pomere.

– Posledice nevremena koje je danas pogodilo Novi Sad – navodi se u opisu videa.

Jako nevreme protutnjilo je ovog poslepodneva Novim Sadom, a o detaljima i stravičnim prizorima sa novosadski ulica možete pročitati u odvojenom tekstu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter