Izvor: Tanjug
18.08.2021 u 12:14
0

PRAVOSNAŽNO OSUĐEN: Milošev dobio 11 meseci kućnog zatvora zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Srbije!

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 11 meseci kućnog zatvora Beograđanina Dragana Miloševa, zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića pretnjama na Tviteru i nedozvoljenog držanja dva puščana metka.

Izrečena mu je i novčana kazna od 10.000 dinara, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta namenjenih i upotrebljenih za izvršenje krivicnog dela i to mobilnog telefona sa SIM karticom i dva puščana metka, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda.

VAŽNO:

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO TAJNU O DIPLOMATIJI SRBIJE: Evo kako su vođeni pregovori Avganistana i talibana!

GRUBJEŠIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija bi trebalo da PRIMI IZBEGLICE iz Avganistana! To bi bio MUDAR POTEZ!

SRPSKI ISTORIČAR OBJASNIO SVETU ŠTA SE DOGODILO U JASENOVCU! Sramno je da se prekraja istorija holokausta! (FOTO)

DR TIODOROVIĆ SAOPŠTIO TRAGIČNE VESTI: Mladić (22) preminuo od KORONE – bio nevakcinisan!

Ovom presudom, odbijene su sve žalbe i potvrđena je prvostepena odluka Višeg suda u Beogradu iz oktobra prošle godine.

Milošev je, kako se navodi u presudi, proglašen krivim jer je 6. maja 2020. godine u Beogradu ugrozio sigurnost predsednika Republike u vezi sa poslovima koje obavlja, pretnjama da će napasti njegov život i telo, tako što je na Tviteru postavio više objava i komentara preteće sadržine upućenih Vučiću.

Za ovo krivično delo izrečena mu je kazna od šest meseci kućnog zatvora.

Ista kazna mu je izrečena zbog neovlašćenog držanja dva puščana metka sa projektilom pune košuljice, pronađenih prilikom pretresa stana i drugih prostorija, pa mu je za jedinstvenu kaznu utvrđeno 11 meseci zatvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter