Izvor: HappyBSC
16.11.2020 u 16:51
0

Predsednik Narodne skupštine Ivice Dačića primio ambasadora Republike Slovenije u RS Damjana Berganta

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je danas ambasadora Republike Slovenije u Republici Srbiji Damjana Berganta. 

PROČITAJTE I OVO

ALARMANTNA PROGNOZA PROFESORA KOČOVIĆA: Imaćemo 6.000-7.000 zaraženih na dan (FOTO)

POZNATO STANJE PATRIJARHA IRINEJA: Vladika otkrio sledeće

POROĐAJ KAKAV SE NE PAMTI: Lekari iz Despotovca morali da se snađu

PENZIONERI NA PRVOJ LINIJI Lekari pozvani da se vrate na stara radna mesta

Ambasador Bergant čestitao je stupanje na novu dužnost predsedniku Narodne skupštine i izrazio nadu da će na novoj funkciji nastaviti da doprinosi razvoju saradnje između Slovenije i Srbije, kao što je to činio na funkciji ministra spoljnih poslova. Preneo je čestitke predsednika Državnog zbora Slovenije Igora Zorčiča i njegovu spremnost da sa predsednikom Narodne skupštine Srbije nastavi razvoj parlamentarne saradnje. 

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić je zahvalio na čestitkama i istakao da će na novoj funkciji nastaviti da radi na unapređenju bilateralnih odnosa, te da će nastojati da kroz parlamentarnu saradnju doprinese daljem približavanju Srbije i Slovenije. Informisao je sagovornika da je u Narodnoj skupštini formirana Poslanička grupa prijateljstva sa Slovenijom čime su otvorene mogućnosti za nastavak ovog vida saradnje.

SAZNAJTE JOŠ

ISPLIVALI DETALJI SLUČAJA KOJI POTRESA REGION: Se*sualni predator namamio devojčicu i zatočio čak na Floridi

DANAS JE ĐURĐIC: Obeležavamo ispunjenje poslednje želje Svetog Georgija VODITE RAČUNA DA SLUČAJNO NEŠTO NE DATE IZ KUĆE

TRAMP NE POSUSTAJE: Ja sam pobedio!

POMOĆ BRAĆI Rusija poslala 18 humanitarnih aviona

ISTRAŽIVANJE NA OKSFORDU Ako ste igrali ove igrice onda ste postali SREĆNI! (VIDEO)

Sagovornici su se saglasili da memorandum o saradnji dva parlamenta, koji je potpisan 2018. godine, predstavlja dobru osnovu za intenzivniju saradnju u raznim oblastima od obostranog interesa, a posebno u procesu evropskih integracija Republike Srbije. 

Sagovornici su razmenili mišljenja o zdravstvenoj situaciji i merama koje vlade dve države preduzimaju u borbi protiv koronavirusa. 

OVO MORATE ZNATI

NESVAKIDAŠNJE PLJAČKE U SRBIJI: Lopovi kao iz komičnog filma

ŽENO PRIDRŽI MI PIVO Ovo je najluđi nokaut ikada! (VIDEO)

MOĆNI NAPITAK Ova mešavina rešava bolno grlo

DOBRA VEST ZA GUBITNIKE Orlovi u drugom šeširu

Izražena je spremnost da se nakon stabilizacije zdravstvenih prilika razmene posete na nivou predsednika parlamenata, kao i da se organizuju sastanci poslaničkih grupa prijateljstva i predstavnika parlamentarnih odbora. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter