Izvor: Kosovo Online
05.01.2023 u 14:38
0

PREDSEDNIK VUČIĆ OBRADOVAO MALIŠANE: Novogodišnji paketići za decu sa Kosova i Metohije

U ime predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tradicionalno, mališanima na Kosovu uručeni su novogodišnji paketići. Poklon paketiće dobiće i porodilišta pri zdravstvenim centrima u Pasjanu, Gračanici i Sevrenoj Mitrovici, prenose mediji.

U ime predsednika Vučića paketiće je uručila Milena Parlić, v.d. pomoćnika direktora Кancelarije za КiM za saradnju sa Srpskom pravoslavnom crkvom i brigu o kulturnom nasleđu.

Novogodišnjim i božićnim paketićima su se prvi obradovali mališani u Prilužju i Plemetini.

– Slatkim putem, koji povezuje Andrićev venac i našu južnu pokrajinu, jutros je krenuo Deda Mraz kako bi, u ime predsednika Republike Srbije obradovao mališane. Trenutno smo u PU „Car Кonstantin i carica Milica“ u Prilužju a druženje nastavljamo sa našom decom iz Srbičke i Istočke opštine, obilazimo selo Banje, Suvo Grlo i Crkolez“, rekla je Parlić i najavila za sutra obilazak zdravstvenih centara na КiM.

Prema njenim rečima, tokom sutrašnjeg dana obići će porodilišta u Pasjanu, Gračanici i Severoj Mitrovici.

VLADA PRIŠTINE POTVRDILA: Patrijarhu Porfiriju dozvoljeno da poseti Kosovo i Metohiju!

– U ime predsednika Republike, Predsedništva, svih članova Vlade poželećemo zaposlenima puno zdravlja njima i njihovim porodicama, ali i pune ruke posla sa željom da nam u ovoj godini, pored mira, pored svakodnevne brige o potrebama i problemima bude i što više zdravih, novorođenih beba, naglasila je Parlić.

Ona je navela da je Кancelarija za КiM u saradnji sa svim opštinama obezbedila i paketiće za sve mališane i dodala da su se akciji pridružile i mnoge humanitarne i studentske organizacije, kao i aktivisti koji učestvuju u prikupljanju i podeli paketića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Jako je važno da svi pokažemo, što je i poruka predsednika, da smo svi deo jedne velike porodice i da ovim malim darovima svi mi šaljemo pregršt ljubavi i topline našoj deci, poručila je Milena Parlić.

Danijela Savić, direktor vrtića „Car Кonstantin i carica Jelena“ istakla je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ove godine tradicionalno poslao paketiće deci ove ustanove i izmamio osmehe na njihovim licima.

– Deca su se obradovala Deda Mrazu, paketićima i darovima.  To je veoma značajno za njih, jer u Prilužju je život veoma težak, a naš cilj je da svako dete živi srećno i ima prava na slobodu, rekla je Savić i zahvalila predsedniku Vučiću i Кancelariji za Кosovo i Metohiju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter