Izvor: Novosti
04.02.2022 u 17:59
0

PREMINULE TRI OSOBE: Korona presek za Pirotski okrug

Na području Pirotskog okruga , svakodnevno raste broj zaraženih virusom korona. Od ukupno 429 testiranih osoba, zaraženo je njih 212, koji su laboratorijski potvrđeni.

Uz ove podatke, pirotski ZZJZ navodi da su od posledica zaražavanja preminule još tri osobe, kao i da se u Opštoj bolnici, od kovid 19 infekcije trenutno leči 33 građana, dok je jedan pacijent zbog teške kliničke slike prebačen i niški UKC.

Među novozaraženima je najviše građana Pirota, zatim Bele Palanke, Dimitrovgrada i Babušnice. Lekari procenjuju da je broj zaraženih daleko veći, međutim mnogi se ne javljaju zdavstvenim službama niti se testiraju. Od početka godine registrovano je ukupno 3.876 zaraženih osoba, dok su 22 osobe izgubile bitku sa zarazom.

U kovid ambulanti Tijabara u Pirotu, u poslednja 24 časa obavljen je 431 pregled, od kojih su 172 prvi i 259 kontrolnih. U dečjoj kovid ambulanti bilo je 144 pregleda. Prvi put na pregled je došlo 76, a na kontrolu 68 mališana. Stručnjaci Centra za kontrolu i prevenciju bolesti pri ZZJZ, procenjuju da je epidemiološka situacija u okrugu vanredna sa tendencijom da pređe u katastrofalnu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter