Izvor: Alo
17.10.2023 u 21:42
0

PRVA ARKANOVA ŽENA NESTALA BEZ TRAGA Poslednje informacije o njoj su uznemirujuće: „Bolesna je, teško živi i muči se“

Poslednji trag u javnosti o bivšoj Arkanovoj supruzi dao je Pavle Stevović, bivši finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića

Pre nego što je stupio u brak sa Cecom, Željko Ražnatović Arkan je 13 godina proveo s Natalijom Martinović. Posle njegove, a onda i smrti brata, međutim, ona je spakovala kofre i s decom otišla u Los Anđeles, pa tamo započela novi život.

Vest da se preselila je za domaće medije bio otkrio Pavle Stevović, nekadašnji finansijski direktor svih firmi Željka Ražnatovića.

– U Americi su, u Los Anđelesu – rekao je bio on, prenosili su mediji.

– Znam da žive teško, muče se. Natalija čuva decu, bebisiterka je. Kažu mi da se razbolela…Blizanci i Milena su svi završili koledže, rade po dva posla da bi mogli da žive, a najmlađa Maša se još školuje – objasnio je tada Stevović.

Natalija je, kad je napuštala Srbiju, spakovala kofere i prvo otišla u Francusku, pa onda u Grčku. U SAD je stigla posle Arkanove smrti.

Njen sin Vojin je jednom prilikom bio podelio prizor s majkom, na kojoj su oboje nasmejani i to je jedna od malobrojnih Natalijinih fotografija koje su bile dostupne javnosti.

Inače, Željko Ražnatović Arkan je iza sebe ostavio devetoro dece. Troje dece ima iz vanbračnih veza, ali s priznatim očinstvom. Milena, Nikola, Vojin i Maša su iz braka s Natalijom, a najmlađi su Veljko i Anastasija, iz braka sa Cecom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter