Izvor: Tanjug
13.02.2021 u 12:19
0

Radojičić najavio dalja ulaganja na Beogradskoj tvrđavi

 Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić najavio je danas dalju rekonstrukciju Beogradske tvrđave, kao i uvođenje „smart-koncepta“ na prostoru Kalemegdana.

On je za televiziju Hepi rekao da su Grad Beograd i JP „Beogradska tvrđava“ u prethodne dve godine značajno ulagali u rekonstrukciju tog istorijsko-kulturnog jezgra glavnog grada u koji je, po njegovim rečima, uloženo oko 350 miliona dinara.

NE PROPUSTITE

TRESAO SE ZAGREB! Novi potres magnitude 3,4 stepena!

RHMZ za danas i sutra najavljuje porast vodostaja

VREME DANAS: Mraz i žestok minus!

„Nastavićemo da ulažemo i nadalje. Planiramo da rekonstruišemo kapiju Karla šestog na Kalemegdanu. Takođe, u planu je uvođenje “smart-koncepta“, sa bežičnim WIFI internetom, biće instalirane sigurnosne kamere u nekoliko faza…“, naveo je Radojičić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter