Izvor:
25.12.2017 u 19:54
0

RADOST U DEČIJOJ BOLNICI: Novogodišnji paketići za male pacijente u Tiršovoj!

Deca koja su na lečenju u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj dobila su slatke, novogodišnje paketiće.

Paketiće je donirala kompanija Dunav osiguranje, koja već četvrtu godinu za redom mališane u toj zdravstvenoj ustanovi obraduje poklonima pred praznike.

Marija iz Skele, koja leži na odeljenju Neurologije posebno se obradovala slatkišima. Kaže da su poklone donele "dobre čike", ali da očekuje da će joj sledeće godine Deda Mraz ostaviti paketić ispod jelke. I petogodišnji Ilija, koji će praznike provesti u bolnici, obradovao se poklonima. Priča da kod kuće ima dva brata i da će sa njima podeliti slatkiše.

Paketiće su mališanima podelili član Izvršnog odbora "Dunav osiguranja" Zvonko Zindović i direktor Tiršove Zoran Radojičić.

– Prave stvari koje čine život su ljubav, poštenje, poverenje, prijateljstvo, nesebičnost, posvećenost, svest o tome da je lepše darivati nego dobijati – rekao je Zindović nakon podele paketića.

On je dodao da će kompanija Dunav osiguranje darivati oko 1.200 paketića za decu u 17 ustanova – bolnicama, domovima za nezbrinutu decu, humanitarnim organizacijama, školama i predškolskim ustanocvama u Beogradu, Mladenovcu, Obrenovcu, Lazarevcu.

Direktor Tiršove Zoran Radojičić kaže da u pretprazničnim danima na klinici imaju dosta aktivnosti, pozorišnih predstava, dolaze prijatelji Tiršove i dece – malim pacijentima dele paketiće.

– Dunav osiguranje tradicionalno već četvrti put dolazi i ne zaboravlja naše male pacijente i olakšava im ove pretpraznične dane. To je posebno važno za one koji će morati da ostanu tokom novogodišnjih praznika u bolnici, da lakše prebrode te trenutke i ozdrave – zaključio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter