Izvor: Tanjug
15.08.2020 u 02:23
0

RHZS IZDAO UPOZORENJE! Danas nas očekuju VELIKO NEVREME i GRAD!

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) saopštio je da se danas očekuje promenljivo oblačno i malo svežije vreme, lokalno nepogode – obilni pljuskovi s količinom kiše većom od 20 milimetara za kratko vreme, grmljavina, grad i olujni vetar.

Jutarnja temperatura od 16 do 20 stepeni, najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.


I u Beogradu će biti promenljivo oblačno i malo svežije, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u pojedinim delovima grada očekuju se vremenske nepogode sa gradom i obilnijim padavinama.

Vetar će uglavnom biti slab, promenljiv, pri nepogodama i olujni.

Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna oko 27 stepeni.


U nedelju će biti promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne i uveče prestanak padavina.

U ponedeljak i utorak u većini mesta pretežno sunčano. U ponedeljak ponegde u planinskim predelima, a u utorak na severu i zapadu, sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Zatim promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i malo svežije u odnosu na početak nedelje.

Krajem perioda stabilizacija i toplije vreme.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter