Izvor: Kurir
26.02.2024 u 13:13
2

RODITELJI U PANICI: Vrtići šalju nove zahteve, prijava morbila u nikad većem broju!

Nakon što je u Beogradu prijavljena epidemija malih boginja, od kojih je obolelo čak šestoro vrtićkog uzrasta, a tome treba pridodati i dvogodišnje dete iz Stare Pazove, pojedini vrtići počeli su od roditelja da traže potvrde o vakcinaciji.

Među potvrđenim slučajevima obolelih od morbila u Srbiji sedmoro je vrtićkog uzrasta, a samo jedan mališan je primio MMR vakcinu!

Iako je ova vakcina obavezna, mnogi roditelji je odlažu pod izgovorom da je dete prehlađeno, a sve kako bi dobili potvrdu za upis.

Na toj potvrdi pedijatar navodi zašto je vakcina odložena, kao i za kada se odlaže. Nakon toga roditelj potvrdu nosi u vrtić, ali bi trebalo da obavesti vaspitače da li je nakon toga dete vakcinisano, ukoliko nije trebalo bi ponovo da donese potvrdu o odlaganju.

Pojedini roditelji se prave blesavi, pa su vrtići počeli da podsećaju roditelje da oni koji nisu donesu potvrde.

-Moje dete je uredno vakcinisano. Dobili smo poruku od vaspitača da je neophodno da roditelji koji nisu doneli potvrdu od pedijatra o primljenim vakcinama ili potvrde o odloženoj vakcinaciji i do kada je odložena, iste donesu – rekla je za medije jedna majka.

SVETSKO, A NAŠE! OVO JE SRBIN KOJI BRANI FBI OD HAKERA: Slep od rođenja, spava dnevno dva sata, a najbolji prijatelj mu ima 115 godina!

Nju je ova poruka zabrinula, s obzirom da je mislila da su sva deca uredno vakcinisana jer pohađaju državni vrtić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RODITELJI U PANICI: Vrtići šalju nove zahteve, prijava morbila u nikad većem broju!”

  1. Smatram da je velika laž posredi. A ti majko čije dete je vakcinisano, čega se bojiš? Zar nije vakcinisano da bi bilo zaštićeno?
    Ista agenda kao i sa plandemijom!

    1
    0
    Odgovori
    • Потпуно сте у праву. Замислите вест која каже: „Епидемија у Београду не јењава. Пријављен још један случај малих богиња“. И дебилу је јасно да је у питању спин и манипулација.

      0
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter