Izvor:
10.05.2017 u 20:50
0

SATANISTI OSKRNAVILI HRIŠĆANSKU SVETINJU: Urezali đavolji znak 666 na „Veronikin veo“!

SATANISTIČKA poruka urezana je preko relikvije za koju se veruje da prikazuje lice Isusa Hrista, u crkvi u Španiji. Broj 666 i obrnuti krstovi urezani su na staklu u manastiru Santa Faz.
Kako prenosi "Raša tudej", počinilac se sakrio u verskom objektu, kako bi obavio vandalizam. Kada su sutradan domar i kapelan otvorili manastir, otkrili su da su obrnuti krstovi i 666, broj povezan sa manifestacijom Satane, urezani na staklenoj vitrini u kojoj se čuva relikvija poznata kao "Veronikin veo".
Nije poznato da li je vandal pokušao da otvori vitrinu i ošteti komad tkanine, za koji se veruje da sadrži sliku Isusovog lica pošto je korišćena za brisanje njegovog znoja i krvi na putu za raspeće na Golgoti.
Lokalni mediji su objavili da je jedan 17-godišnjak uhapšen zbog incidenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter