Izvor: Happy BSC
19.09.2021 u 19:52
0

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Da li se zakasnilo sa kovid propusnicama? Zašto jaka Srbija mnogima ne odgovara? Da li su bolnice pune „antivaksera“?

U emisiji „Dobro jutro Srbijo“ govoriće se o aktuelnim temama u zemlji i regionu.

Mina Zirojević-Institut za uporedno pravo, Sava Stambolić-Centar za društvenu stabilnost i Zoran Milosavljević- Institut za političke studije pričaće o aktulenim temama u zemlji.

Goran Vesić-zamenik gradonačelnika Beograda govoriće o tome da li ima onih koji su spremni da ubiju predsednika ako je to jedini način da zaustave napredak Srbije!

PROČITAJTE JOŠDR ANA MITROVIĆ ZA EMISIJU „TELEMASTER“: Zbog odbojnosti pojedinaca smo u situaciji da danas imamo mnogo veće brojke zaraženih nego ranije!

U nastavku emisije Branko Radun- analitičar i Aleksandar Čotric-narodni poslanik govoriće o tome da li je prijateljstvo sa turskom dodatna garancija stabilnosti.

Dejan Miletic-Centar za globalizaciju i Zoran Ostojic – Portal “Naši u svetu” pričaće  na temu  falsifikati, prekrajanje srpskog identiteta pravoslavnog naroda CG, traje od 2006. godine.

Predrag Kon- epidemiolog govoriće o tome kako se sa kovid propusnicama zakasnilo.

Aleksandar Šapić- Potpredsednik Glavnog odbora SNS pričaće o tome kako jaka Srbija mnogima ne odgovara.

PROČITAJTE JOŠEPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA KiM: Zaraženo 173 osoba korona virusom, dok je deset osoba preminulo!

Darko Trifunovic- Institut za nacionalnu i međunarodnu bezbednost govoriće na temu istina o mom stricu Dušku Trifunoviću.

Boris Obreški- frizer govoriće o modi i koroni.

Prof.dr Srđa Trifković- istoričar pričaće o tome kako je Džihad oživeo i više nismo svesni ko smo.

Prim. dr sc. med. Branislav Gvozdenović – internista- pulmolog govoriće o tome kako su blnice pune „antivaksera“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter