Izvor: Happy BSC
06.07.2021 u 22:12
0

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Koja su obećanja sprovedena u delo? Kako teče suđenje za ubistvo Olivera Ivanovića? Kako pomoći osuđenicima za normalan povratak u život? Da li se krizom u kulturi rešava i kriza u društvu?

Probudite se uz najgledaniji jutarnji program „Dobro jutro Srbijo“ na Happy televiziji.

Miliomir Marić i Irena Jovanovič su za vas spremili aktuelne teme i goste.

Na samom početku jutarnjeg programa  prelistavamo dnevnu štampu sa: Milanom Kuzmanovićem,Centar za društvenu stabilnost i Nikolaom Žeželjem,Centar za društbrnu stabilnost.

U nastavku jutarnjeg programa Đorđe Milićević, potpredsednik SPS-a i narodni poslanik i Stevica Deđanski,analitičar, razgovaraće o Orbanovom oglasu da traži prijem Srbije u EU.

Nikola Šainović,bivši premijer Srbije,i potpredsednik Vlade Jugoslavije i Predrag Rajić,Centar za društvenu stabilnost, zajedno sa Aleksandrom Pavićem,politikolog, govoriće o povratku na čuveno mesto „zločina!

U nastavku će Branislav Nedimović,ministar poljoprivrede razmatrati temu o 50 odsto više protivgradnih raketa koje ima Srbija.

Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za KiM biće gost jutarnjeg programa. On će razgovarati o pokušajima blokade Prištine u Briselu.

U nastavku Darko Glišić,predsednik Izvršnog odbora SNS-a objasniće obećanja koja se sprovode u delima.

O početku suđenja za ubistvo Olivera Ivanovića pričaće Prof.dr Ilija Kajtez-fakultet za bezbednost i Miloš Lazić-novinar portala Kurir.

Ivan Mitić,predsednik Udruženja „Novi početak“ pokrenuće temu: Kako pomoći osuđenim licima normalan povratak u život?

Ljubiša Ristić,reditelj i Zoran Anđelković, bivši šef Izvršnog veća KiM napraviće dobru paralelu između krize u kulturi i krize u društvu.

U nastavku Goran Šepa Gale,Kerber najaviće svoje gostovanje na prvom Belgrade Fort Festu

Branko Antić,Humanitarna organizacija „Srpska solidarnost“ i Marko Popović,grupa Far pričaće o humanosti na delu.

Ostanite uz Happy BSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter