Izvor: Tanjug
27.04.2022 u 17:47
0

SEĆANJE NA NESTALE I NAKON 23 GODINE DUBOKA RANA: Iz Visokih Dečana poručuju da moramo da radimo na izgradnji mira i saosećanja

Iz manastira Visoki Dečani saopšteno je da se mnoge porodice na Kosovu, bez obzira na to kojoj veri pripadaju i nakon 23 godine sećaju svojih najmilijih koji su nestali nakon rata 1999. godine.

SRBI SU SAMI PALILI SVOJE CRKVE NA KOSOVU! Izrečene su NAJNOVIJE SRAMNE TVRDNJE iz Prištine, ovo je van svake pameti

To predstavlja duboku ranu za sve i zajedno, kako poručuju iz manastira Visoki Dečani, moramo da radimo na izgradnji mira i saosećanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Danas se mnoge porodice na Kosovu i Metohiji, bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost, s bolom sećaju svojih najmilijih. Dvadeset tri godine nakon rata ovo ostaje duboka rana, ali i prilika da svi građani zajedno rade na izgradnji mira i saosećanju sa bolom drugih – objavili su na Tviteru, a prenosi Kosovo onlajn.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter