Izvor: BSC happy portal
06.12.2023 u 20:26
0

SINIŠA MALI ODUŠEVIO PUBLIKU NA TIKTOKU: Ovo mu je omiljena igrica – kakav car! (VIDEO)

Ministar finansija i potpredsednik Vlade Srbije Siniša Mali objavio je snimak jedne partije popularne kompjuterske igre na svom Tiktok profilu.

MINISTAR FINANSIJA SINIŠA MALI: Verujem u rad i posvećenost, Srbija se gradi i u tome NE SMEMO DA STANEMO

Neočekivano, u pitanju je svetski poznata igra League of Legends, a kako kaže Siniša Mali, bio je dovoljno hrabar da odigra jednu partiju sa Dimitrijem, koji je jedan od naših najboljih gejmera.
@mali.sinisa Bio sam dovoljno hrabar da odigram #leagueoflegends sa Dimitrijem, koji je jedan od naših najboljih gejmera. 😄 #gaming #gamingontiktok #gamingvideos #sinisamali #follow ♬ original sound – Siniša Mali

Tokom partije, Siniša Mali morao je da vodi računa i o svojim zvaničnim dužnostima, pa su ga često prekidala pitanja budžeta i likvidnosti, a zanimalo ga je i da li se dobija fiskalni račun za predmete koji se kupuju u popularnom LOL-u.

Sudeći po komentarima, ovaj snimak ispao je pun pogodak. „Ne mogu da verujem da ministar igra LOL“, „može li jedna partija ministre?“, „prejako“, „vi ste legenda“, samo su neki od njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter