Izvor: HappyBSC
24.10.2020 u 15:55
0

Situacija se POGORŠAVA! Ovo je KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Srbije!

Epidemiološka situacija u Srbiji je svakim danom sve gora. Prema najnovijem preseku, u Srbiji je od poslednjeg izveštaja koronavirusom zaraženo još 757 osobe, a testirane su 6.882 osobe.

SVE O KORONI

DOKTORKA LJILJANA ARSIĆ O BORBI SA KORONOM: Umorni jesmo, ali nema predaje (FOTO)

POGLEDAJTE KAKO SVE MOŽETE DA SE TESTIRATE: Novi antigenski test otkriva koronu za pola sata

KOVID PACIJENTI SA INFEKTIVNE KLINIKE POZIVAJU NA OPREZ: Ljudi, pazite se, ova KORONA JE GROZNA

Najkritičnije je u prestonici, gde je za 24 sata registrovano čak 433 nova slučaja zaraze korona virusom. Za Beogradom  idu Kragujevac u kome je potvrđeno 34 novozaraženih, potom Novi Sad sa 29 obolelih od ovog virusa. U  Valjevu  je potvrđeno 22 pacijenta, Loznici i Trsteniku po 13 novooboleh, potom sledi Niš sa 12 pacijenata i Kruševac u kome je regitrovano 11 zaraženih ovim virusom.

Ostali gradovi po Srbiji imaju ispod 10 zaraženih na dnevnom nivou. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter