Izvor:
02.03.2018 u 03:42
0

SKANDAL U MOSKVI: Ambasador BiH sa grupom studenata raširio ratne zastave na Crvenom trgu!

Ambasador BiH u Rusiji Mustafa Mujezinović se zajedno sa grupom studenata iz BiH slikao sa ratnim zastavama tzv. Armije BiH na Crvenom trgu u Moskvi, što je šef diplomatije Igor Crnadak oštro osudio, a Mladen Ivanić najavio da će tražiti njegovo razrešenje.

Ambasdor je na taj način čestitao je "Dan nezavisnosti" BiH, koji Republika Srpska ne priznaje.

Grupa od 700 studenata, navodno iz svih krajeva BiH, u sklopu projekta i organizacije Studentski pohodi, koji je podržao i Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu, tokom posete Moskvi, sastalo se i sa ambasadorom Mustafom Mujezinovićem.

Iz kabineta srpskog člana Predsedništva najavili su da će Mladen Ivanić na prvoj narednoj sednici zatražiti razrešenje Mujezinovića, čiji potez smatra neprimereni.

I ministar inostranih poslova Igor Crnadak najoštrije je osudio Mujezinovićev potez i potvrdio da je o tome već informisao Predsedništvo BiH.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/rustusnyz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter