Izvor:
25.02.2018 u 23:36
0

ŠOK: Policajac koji je stajao isped škole dok je zločinac ubijao studente NAGRAĐIVAN ZA SVOJ RAD!

Zamenik šerifa sa Floride koji nije reagovao dok je Nikolas Kruz ubijao učenike u školi bio je pohvaljen za svoj rad 2014. godine.

Skot Pitersen, koji je prošle nedelje podneo ostavku na mesto školskog policajca, nagrađen je titulom "Policajac godine" od strane Kriminalističke komisije okruga Brauard. Kako je objašnjeno priznanje mu je dodeljeno jer je on probleme rešavao sa taktom i promišljeno.

Komisija, čiji je moto "Zlo trijumfuje kada dobri ljudi mirno stoje", pohvalila je Pitersonove "brojne uspešne istrage imovinskih zločina, napada i problema sa drogom".

Piterson koji je bio upozoren na Nikolas Kruza nekoliko meseci pre masakra je takođe svojevremeno pohvaljen zbog njegovog rada na "obučavanju učenika".

Piterson, koji je bio na dužnosti u srednjoj školi "Mardžori Stounmen Daglas" u Parklendu na Floridi kada je Kruz započeo pucnjavu i usmrtio 17 ljudi, stajao je oko četiri minuta ispred zgrade i nije ušao unutra da spreči napad, izjavio je šerif okruga Brouard na Floridi Skot Izrael.

Izrael je na konferenciji za novinare izjavio da je policajac Piterson podneo ostavku pošto je suspendovan i pošto nije dobio platu. On će sada u penziju.

Izvor: Kurir
Foto: Screenshot Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter