Izvor: Tanjug
19.08.2020 u 21:23
0

Solidarnost i saradnja – Žene lideri i svet posle pandemije

 U Beogradu će sutra biti održana konferencija „Solidarnost i saradnja – Žene lideri i svet posle pandemije“ sa namerom da se istakne koliko je značajna uloga žena koje su donosioci odluka za društveno-politički progres, ekonomski i održivi razvoj, kao i za stabilnost jedne zemlje.

To je druga po redu takva konferencija koju organizuje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, međutim zbog epidemije korona virusa, ove godine biće održana onlajn.

OVO MORATE ZNATI

TRAGEDIJA KOD BELE CRKVE: Muškarac UBIO ženu, a onda izvršio SAMOUBISTVO!

NEČUVENO! „Svetoga Savu ovi sada svrstavaju među fašiste“

DRAMA NA NEBU: Oborene američke letelice! (FOTO, VIDEO)

TEHNOLOŠKI DIV OBORIO REKORD: Vrednost Epla premašila DVA BILIONA dolara!

LOŠE VESTI: Usmena rasprava o žalbama na presudu Mladiću sledeće sedmice

IZBO MUŠKARCA NA DEČJEM ROĐENDANU?! Uhapšen Nišlija

Domaćin konferencije je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević.

U saopštenju piše da su svoje učešće na konferenciji do sada potvrdili predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, kenijska političarka i kandidatkinja za direktora Svetske trgovinske organizacije Amina Mohamed, stalni predstavnik Ruske Federacije pri Unesku od 2009. do 2016. godine i prva žena na poziciji zamenice ministra inostranih poslova Rusije Eleonora Mitrofanova i direktorka televizije Pink 3 Ksenija Vučić.

Konferencija je deo ovogodišnje kampanje koja se tiče solidarnosti i saradnje, navodi se i podseća da je na predlog Ministarstva za rad 2020. godina proglašena odlukom Vlade Srbije za Godinu solidarnosti i saradnje.

SAZNAJETE JOŠ

JEZIVI SRPSKI OBIČAJ: Znate li zašto rodbina UBADA iglom PREMINULOG u Petu? (VIDEO)

PRONAĐENA MRTVA BEBA U MAŠINI ZA VEŠ! Užas u Pljevljima!

EKSKLUZIVNO NA HAPPY TV „GLAMUR SPECIJAL“ U 21.50! NIKAD ISPRIČANA I NAJTRAGIČNIJA PRIČA NA ESTRADI! (VIDEO)

ZA SVE SRBE KOJI SU U GRČKOJ NA LETOVANJU! Uvode se zabrane koje se mnogima neće svideti

Konferencija se organizuje sa namerom da se istakne koliko je značajna uloga žena koje su donosioci odluka za društveno-politički progres, ekonomski i održivi razvoj kao i za stabilnost jedne zemlje.

Želja organizatora je da se ovom prilikom takođe afirmiše i doprinos svih žena koje su svojim delovanjem pokazale važnost solidarnosti za bolje rešavanje kriznih situacija tokom pandemije korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter