Izvor: Happy BSC
17.02.2022 u 08:32
0

SPREMITE SE ZA NEOČEKIVANO VREME! Pogledajte šta nas čeka narednih dana

U Srbiji u četvrtak toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima uz umereno prolazno naoblačenje koje zahvata sever Srbije u toku prepodneva i brzo se premešta na istok i jugoistok Srbije.

Šansa za kratkotrajnu kišu je vrlo mala i to pre svega ponegde u Banatu. U ostalim krajevima suvo.

Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, na severu Vojvodine pojačan jugozapadni. Pritisak malo ispod normale na severu i oko normale na jugu Srbije. Minimalna temperatura od -1°C u Požegi do 6°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 12°C u Užicu do 19°C u Nišu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 4°C do 10°C.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vreme narednih dana: U petak malo niža temperatura nego u četvrtak, ali i dalje znatno iznad proseka za ovo doba godine. Preovlađivaće sunčano vreme sa malo oblaka. Vetar slab do umeren severozapadni vetar, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna dnevna od 12°C do 16°C.

U subotu toplo za ovo doba godine uz dnevnu temperaturu od 14°C do 18°C sa dužim sunčanim periodima. Krajem dana naoblačenje na severu Vojvodine donosi kišu koja se u noći ka nedelji širi na ostale krajeve.

U nedelju se naoblačenje sa prolaznom kišom premešta ka jugoistoku Srbije uz pad temperature za 4 do 8 stepeni u odnosu na subotu.

U ponedeljak nas očekuje još jedno naoblačenje sa kišom, a u utorak zahlađenje po današnjoj prognozi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter