Izvor: Tanjug
09.11.2020 u 13:52
0

SRBI ZA TRAMPA: Ostajemo uz predsednika! Stvari još nisu gotove!

Ostajemo uz Trampa, procedure i Ustav i nastavljamo da se borimo, poručili su danas iz američke organizacije Srbi za Trampa 2020, u uverenju da, kako navode, „stvari još nisu gotove“.

MORATE ZNATI…

APOKALIPTIČNA NAJAVA Eta jača od korone (VIDEO)

ARENA SE PUNI! Na lečenju 409 ljudi, sve teža klinička slika

ĐERLEK UPOZORAVA: Nema čarobnog štapića, prva vakcine protiv korene do kraja godine

TEŠKO I U SRPSKOJ Lekari se bore protiv „italijanskog scenarija“

DRITAN ABAZOVIĆ POZITIVAN NA KORONU!

Ta organizacija poručuje da mediji ne mogu da odlučuju o izborima ili da biraju predsednika, već to čini ustav SAD.

Predsednički izbori su gotovi samo kada se svaki zakoniti glas prebroji, obračuna, verifikuje, overi od strane državnih sekretara i kada se sastane Elektorski koledž, navodi organizacija u saopštenju za medije i ističe da se samo tako može očuvati poverenje u sistem i izborni integritet.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

NAJNOVIJA ATP LISTA Đokovićeva 294. nedelja na vrhu

KONAČNO PRAVDA! Terorista Hašim Tači će danas biti pred sudom!

NAPADNUTA VOJNA BAZA! Nekoliko desetina mrtvih i ranjenih!

CRKVA PRIZNALA: Delimično smo odgovorni za progon Jevreja!

Preko 70 miliona ljudi glasalo je za Trampa, ističu i tvrde da postoji dovoljno dokaza koji ukazuju na masovnu prevaru birača u Pensilvaniji, Viskonsinu, Mičigenu, Džordžiji, Nevadi, Arizoni i Severnoj Karolini, uključujući i statistički neverovatnu izlaznost birača.

SAZNAJTE JOŠ

„VITAL“ POZIVA PISCE Raspisan konkurs za prestižnu nagradu „ZLATNI SUNCOKRET“

KINA I RUSIJA ĆUTE! Zašto Putin i Si nisu čestitali Bajdenu

GORBAČOV: Pobeda Bajdena šansa za bolje odnose Rusije i SAD!

Nastavićemo da radimo sa kampanjom i pravnim timovima na odbrani integriteta naših glasova i osporavanju izbornih rezultata svim pravnim sredstvima koja su na raspolaganju, uključujući i Vrhovni sud, poručili su iz organizacije Srbi za Trampa 2020.

Demokrate su učinile sve da polarizuju ovu zemlju, stoji u saopštenju, u kome se ističe da demokrate pozivaju na jedinstvo, istovremeno preteći pronalaženjem informacija i sastavljanjem spiskova pristalica predsednika Trampa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Oni su, navodi se dalje, brzo proglasili pobedu i poceli da igraju na ulicama, protiv svakog pravila uvedenog protiv Kovid-19, koje su nametali svih ovih meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter