Izvor: TANJUG
22.09.2022 u 16:33
0

SRBIJA NIKADA NEĆE ZABORAVITI ŽRTVU SRPSKIH JUNAKA: Poruka ministarke Kisić

 Srbija nikada neće zaboraviti stradanje, patnju i žrtvu srpskih junaka, nijedan grob i nijednog vojnika koji počiva u Plavoj grobnici, poručila je ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je na ostrvu Vidu predvodila centralnu državnu komemorativnu svečanost odavanja počasti i polaganja venaca povodom 106 godina od iskrcavanja srpske vojske na ostrva Krf i Vido, saopštilo je Ministarstvo za rad.

Kisić je položila vence u Mauzoleju i na Mornaričkom krstu na ostrvu Vido i u „Plavu grobnicu“, na otvorenom moru.

-Pamtimo svaki kilometar koji ste prešli, svaku muku koju ste izmučili i bol koji ste pretrpeli, pamtimo i kažemo večno hvala za sve što ste učinili za nas i našu slobodu- rekla je Kisić i podsetila na pomoć bratskog grčkog naroda srpskoj vojsci tokom boravka na Krfu.

Ministarka je navela da je našim precima sloboda bila važnija od života, a ljubav prema otadžbini zvezda vodilja koja im je davala snagu da nastave borbu.

Sloboda za koju su se naši preci borili i izborili ni danas nema cenu, ni alternativu i ona je nešto najvrednije što imamo, kazala je ministarka.

Počast srpskoj vojsci odale su i delegacije Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, predstavnici Grčke, opštine Centralni Krf, policije i vojske Krfa, predstavnici udruženja za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije, kao i kadeti Vojne akademije i studenti Kriminalističko-policijskog univerziteta iz Beograda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter