Izvor: Novosti.rs
30.11.2020 u 14:33
0

SRBIJA U KANDŽAMA KORONE: Pune i kovid bolnice u Smederevu i Smederevskoj Palanci

PREMA poslednjem izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Smederevu je u poslednja dva dana registrovano 116 novih slučajeva korona virusa, u Smederevskoj Palanci 97, a u Velikoj Plani 23.

Puni su kapaciteti kovid bolnica u Smederevu i Smederevskoj Palanci.

U Opštoj bolnici „Sveti Luka“ u Smederevu hospitalizovano je 170 pacijenata. Kapacitet od 145 kreveta je proširen.

U palanačkoj OB „Stefan Visoki“ na lečenju je 131 pacijent, a na raspolaganju je još svega osam kreveta za kovid pacijente. Nadležni kažu da su spremni da prošire kapacitete.

SVE O SPORTU

HAOS! CRNO-BELI OPLELI PO ZVEZDI: Da nije smešno, bilo bi tužno! (VIDEO)

ARGENTINAC NA KVADRAT: Mesi dao isti gol kao maradona

ŠVAJCARAC ZABRINUO LJUBITELJE BELOG SPORTA: Ni Federer duboko u sebi ne zna kako će izgledati povratak

Pune su i kovid ambulante. U smederevskoj se obavi oko 300 pregleda za dan. Dom zdravlja u Smederevskoj Palanci u poslednja 24 sata imao je 144 pregleda. Od tog broja testirano je 59 pacijenata a 35 je bilo pozitivno na koronu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter