Izvor: BSC Happy/021.rs
02.06.2023 u 09:42
0

SRCE VOJVODINE POSTAJE „SRPSKA KAPADOKIJA“: Let balonima iznad Krčedinske ade (FOTO/VIDEO)

Opština Inđija napravila “Vojvodjansku Kapadokiju” na Krčedinskoj adi.

Ukoliko ste oduvek maštali da letite balonom i doživite neverovatan prizor prirode, sada to možete uraditi i u Srbiji, „Vojvođanska Kapadokija“ juče je zvanično otvorena za sve posetioce koji žele da dožive nestvarno iskustvo. Sezona je otvorena juče i trajaće sve do avgusta.

Projekat „Srpska Kapadokija“ je realizovan od strane opštine Inđija u saradnji sa turističkim organizacijama i agencijama iz Turske.

Turistička organizacija Opštine Inđija je kupila sedam balona, dva su za prevoz po 20 putnika i pet manjih koji imaju kapacitet tri do četiri ljubitelja panoramskog letenja.

BSC Happy
Letovi će se odvijati vikendom od 19 časova, utorkom i sredom. Odlučeno je da letovi budu u večernjim satima jer je tada vetar najpovoljniji za te prilike. Let balonima na topao vazduh trajaće deset minuta, oni će iznad Krčedinske ade levitirati na oko 60 do 70 metara.
Pored toga, biće organizovan prevoz katamaranom i brodom od pristana do Krčedinske ade, koji će trajati oko 25 minuta.
Repoter Happy televizije, Ognjen Medić prisustvovao je juče svečanom otvaranju i bio svedok prvog balona koji je poleteo iznad Krčedinske ade, kako nam je rekao, zbog loših vremenskih uslova, nažalost, poleteo je samo jedan balon, ali naš kolega ubrzo će ponovo otići do ovog nestvarnog mesta i tada ćemo vam slikovito prikazati pravu magiju koja nastaje kada se nađete u balonu iznad ovog lepog mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter