Izvor: HappyBSC
13.04.2022 u 21:47
0

SRPSKE CRKVE SU SE SAMOSPALILE? Ministar Stefanović oštro reagovao povodom kampanje laži Fatmira Ljimaja

Ministar odbrane Nebojša Stefanović reagovao je danas povodom najnovijih provokacija predsednika Socijaldemokratske inicijative tzv. Kosova Fatmira Ljimaja. Stefanović je na svom Fejsbuk nalogu odgovorio:

– Srpski manastiri i crkve su se samospalili, a Srbi su pozvali mlade Albance da poruše krstove na njima i zatim se samoproterali sa svojih vekovnih ognjišta na Kosovu i Metohiji. Ove najnovije umobolne konstrukcije Fatmira Ljimaja su već posebno besraman nastavak kampanje ogoljenih laži protiv Srbije, napisao je Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BOROJEVIĆ ZA HAPPY TV OTKRIO SKRIVANU INFORMACIJU IZ UKRAJINE: Ruska vojska je oslobodila iz bunkera 35.000 DECE koja su bila namenjena za PROSTITUCIJU i PRODAJU ORGANA!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter