Izvor: HappyBSC
13.04.2022 u 21:16
0

BOROJEVIĆ ZA HAPPY TV OTKRIO SKRIVANU INFORMACIJU IZ UKRAJINE: Ruska vojska je oslobodila iz bunkera 35.000 DECE koja su bila namenjena za PROSTITUCIJU i PRODAJU ORGANA!

Ruska i ukrajinska strana danas su nastavile pregovore o rešavanju situacije u Ukrajini, ali u onlajn formatu. 

O ovoj, ali i o ostalim temama vezanim za situaciju u Ukrajini razgovarali su gosti: Miroslav Španović, pukovnik u penziji, Saša Borojević, društveni logističar i Predrag Jeremić, novinar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Očigledno je da je ta antiruska kampanja uspela na Zapadu, pogotovu u Americi. Naravno da je ovo Zapad sa svojom spoljnom medijskom mašinerijom. Hteli su da dođu pod prozor Putinu. Umesto da Amerika šalje hranu i pomaže Ukrajini, oni šalju oružje i dolivaju ulje na vatru, rekao je Jeremić.

-Putin je rekao da ne može brže sada. Ukrajina je najveća zemlja Evrope. Oni su krenuli samo sa 200,250 vojnika. Ova obuka koju su izvršili Britanci, koji su obezbedili ogromna sredstva je bila borba sa raketama do 2000metara. Desilo se to da su Rusi leteli niže i imali ozbiljne žrtve. I sa jedne i sa druge strane se izginulo, rekao je Španović.

-Engleska je izašla iz EU, i odmah nakon toga smo dobili koronu, a nakon toga Ukrajinu… imamo strah da li ćemo imati šta da jedemo i da se ogrejemo. To je strah za budućnost. Jedini koji će izgubiti ovaj rat su hrišćanski stanovnici na tom tlu. Ginu i vojnici i stanovnici. Ruska vojska je oslobodila iz bunkera 35.000 dece koja su bila namenjena za prostituciju i prodaju organa. Ukrajina je jedina zemlja u Evropi u kojoj se radile najcrnje trgovine, ona je bila pogodno tlo za to. Bićemo svedoci kraja Trećeg svetskog rata koji je počeo u Srbiji ’99.godine. Kao i svi ratovi, i ovaj je počeo u Srbiji, rekao je Borojević.

-Problem je da u svetu što se rata tiče, ništa novo ne događa, sve se već dogodilo. Na nas su bačene i kasetne bombe i osiromašeni uranijum, i dan danas ne može da se proračuna koliko su imali ekonomsku nadmoć i nadmoć u svakom smislu. Niko ne bi mogao da napadne tako malu zemlju. Rusi ratuju u drugom dvorištu. Da nisu Rusi krenuli u napad, sutra ili prekosutra bi Ukrajinci krenuli na Donjeck ili Lugansk, oni su imali urađene položaje, rekao je Španović.

-Nije slučajan izlazak Engleske iz EU. Ovo je rat neonacista koji se vodi u Ukrajini. Od 2014.godine priča je morala da se okonča, složio se Jeremić.

-Vi imate 24.000 sajtova u Evropi čiji su članovi ljubitelji nacizma. Vi ste sve ovo imali na Balkanu. Ukrajina je Hrvatska, Rusija je Srbija, rekao je Borojević.

NOVI VAPAJ PREDSEDNIKA UKRAJINE Zelenski poručio da ih očekuje: „Beskonačno krvoproliće, širenje bede, patnje i razaranja“! (VIDEO)

-U svim ratovima postoje zločinci. Činjenica je da 99 odsto boraca neće ratnom zarobljeniku loše načiniti, nego je svetinja. U svetu stradaju i ratni zarobljenici, ali oni su najzaštićeniji, rekao je Španović.

-Došli smo do savršenstva medijske mašinerije. Činjenica je da je ovo i borba protiv pravoslavlja. Pokušaj da se Rusija slomi, i da ostane jedna supersila koja će isisavati krv, rekao je Jeremić.

-Jasno je da je ova bitka u Ukrajini bitka za opstanak Rusije. Jasovci ratuju za usađenu ideju tog nacizma, i rukovode se tim mentalnim ludilom. Smatraju da će osvojiti svet ako pobede Rusiju. Zapad ne želi to da zaustavi, neprestano stižu konvoji, problem je što se tu upetljala i Poljska. Gde su drugi organi vlasti? Samo Zelenski se obraća. Najveći problem je što strada nedužno stanovništvo, nastavio je.

Video sam jedno pet ruskih ciljeva koji su se već relativno ostvarili:

  • Herson je oslobođen, snabdevanje vodom Mariupolja, Krima, Donjecka, Luganska, kanale koje su ovi bili zazidali – oslobođeno je.
  • Mariupolj je oslobođen. U onih 24 kilometara ostali su ovi iz Azova i plaćenici. Tu je najmanje Ukrajinaca i ljudi koji su iz Ukrajine. 
  • Osvajanjem Mariupolja dolazimo do toga da je Azovsko more rešeno.
  • Javlja se pomalo i Odesa. Kad bi Odesa pala, rat u Ukrajini bi se završio kapitulacijom Ukrajine. 
  • Imam osećaj da je peti cilj Rusije da se podeli Zapad. Ukrajina i Rusija proizvode 25 odsto žita. Podela Zapada polako je krenula. To su stvari o kojima se može govoriti.

U Pakistanu je pala vlada samo zato što se Imre povukao i nije hteo da osudi Rusiju, , objasnio je Španović.

-Njima nije problem samo Rusija, nego i uzdržanost Kine. Kina je uzdržana, a Amerika napada samo tamo gde je pobeda sigurna. Amerika kaže da je glavni neprijatelj Rusija, a izazov Kina. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter