Izvor:
16.04.2018 u 01:54
0

SRPSKI DERBI U MONTE KARLU! Zna se kada će Đoković i Lajović izaći na teren!

Novak Đoković i Dušan Lajović igraju jedan protiv drugog na startu mastersa u Monte Karlu, prvog ove sezone na šljaci.

Srpski derbi na programu je u ponedeljak, a ne bi trebalo da počne oko 13.30 časova. Dušanu i Novaku, koji je postavljen za devetog nosioca, ovo će biti tek drugi međusobni duel, prvi je dobio Đoković pre tri godine na turniru u Dohi.

Nekadašnjem prvom teniseru sveta ovo će biti tek sedmi meč ove sezone. Posle Australijan opena igrao je Novak na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, ali je takmičenje završio na jednom i drugom turniru već u drugom kolu.

Takođe, Novak Đoković je nedavno okončao saradnju sa Anderom Agasijem i Radekom Štepanekom, pa je u tim ponovo vratio bivšeg trenera Marijana Vajda.

Đoković je u februaru operisao lakat, ali na mastersima u Americi nije bila problem povreda, koja je po svemu sudeći prošlost, nego izuzetno loša fizička sprema srpskog tenisera. Videćemo već u ponedeljak da li se i koliko isplatio rad sa slovačkim stručnjakom.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter