Izvor: Tanjug
26.10.2023 u 13:01
0

STIGLA JESEN I ZVANIČNO: Sutra KIŠA i PAD TEMPERATURA

U Srbiji će sutra ujutru biti oblačno vreme, u Vojvodini sa kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Jutarnja temperatura od 10 do 17 °C, a najviša dnevna od 21 do 26 °C.

Pre podne će biti umereno oblačno, suvo i toplo, uz umeren i jak južni vetar, koji će kratkotrajno imati i olujne udare, dok će po podne u svim predelima biti oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom, uz skretanje vetra na severozapadni pravac i manji pad temperature.

U Beogradu će pre podne biti umereno oblačno, suvo i toplo, uz umeren i jak južni vetar, a po podne oblačno povremeno sa kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, uz skretanje vetra na severozapadni pravac i manji pad temperature. Jutarnja temperatura oko 16 °C, a najviša dnevna oko 24 °C. Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će se zadržati promenljivo oblačno i toplo vreme, sa dnevnom temperaturom i dalje iznad proseka. Prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima i manjim padom temperature očekuje se u utorak, 31. oktobra i sredu 1. novembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter