Izvor: BSC Happy
16.11.2023 u 07:10
0

STIŽE MRAZ I PRVE PAHULJE: U ovim krajevima Srbije biće najhladnije

Vremesnka pregnoza za naredne dane.

Naredni dani više će ličiti na poznu jesen. Za vikend, ponegde i u nižim predelima na jugu zemlje pahulje.

Raste vazdušni pritisak pa će sutra biti pretežno sunčano, stizaće malo topliji vazduh sa zapada.

Ujutru od 2 do 9 stepeni, a najviša dnevna od 13 do 17. U Beogradu u četvrtak pretežno sunčano. Temperatura do 15 stepeni. Od petka osetno svežije, prognozira RHMZ.

Danas jutro hladno, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije sa maglom. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar koji će na istoku povremeno biti i jak, a uveče će biti u skretanju na jugoistočni i u pojačanju.

Najniža temperatura od 2 do 9, a najviša od 13 do 17 stepeni. Tokom noći postepeno naoblačenje sa zapada, u Vojvodini mestimično sa kišom.

Petak

Novo naoblačenje sa kišom, ujutru u severnim i zapadnim, pre podne i u centralnim, a posle podne i u ostalim predelima Srbije.

Uveče i tokom noći vetar će biti u skretanju na umeren povremeno i jak severozapadni, temperatura će biti u osetnom padu, a sa padom temperature kiša će krajem dana i tokom noći preći u sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne, jugoistočne i istočne Srbije.

Najniža temperatura od 0 do 8, a najviša od 9 do 15 stepeni.

Subota

Oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom koji se ponegde očekuje i u nižim predelima južne Srbije.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar koji će imati i udare olujne jačine.

Najniža temperatura od 1 do 6, a najviša od 4 do 8 stepeni.

Nedelja

Pretežno oblačno i hladno, uz slabljenje severozapadnog vetra, a provejavanje snega očekuje se još samo ujutru i pre podne ponegde u brdsko-planinskim predelima južne i istočne Srbije.

Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 5 do 9 stepeni.

Ponedeljak

Malo toplije uz novo naoblačenje koje će posle podne prvo usloviti kišu u zapadnim i severnim, a krajem dana i tokom noći proširiće se i na ostale predele.

Duvaće slab do umeren južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od 0 do 4, a najviša od 5 do 9 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter