Izvor: Tanjug
22.01.2021 u 07:26
0

TOPAO JANUARSKI DAN: Umereno oblačno, temperatura do 16 stepeni

Na jugozapadu Srbije i u Timockoj Krajini oblačno, povremeno sa kišom.

Minimalna temperatura od 1 na jugoistoku do 10 C na jugu Banata, najviša dnevna od 12 na jugoistoku do 20 C na zapadu. U Timockoj Krajini osetno hladnije, jutarnja temperatura oko -3 C, najviša dnevna oko 4 C, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu promenljivo oblačno i toplo uz umeren i jak južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura oko 9 C, najviša dnevna oko 16 C.

PROČITAJTE JOŠ

UŽAS U ZEMUNU! Upucan mladić, hitno prebačen u Urgentni!

UZNEMIRUJUĆE! Snimak sudara iz Valjeva! Bandera spasila majku i dete! (VIDEO)

DA SE PREPADNEŠ ŠTA IMA U ORGANIZMU! Stručnjaci o Kovidu u emisiji „NA PRAVOM MESTU“

IMUNIZACIJA U SRBIJI: Evo koliko je do sada VAKCINISANO građana

Telo muškarca pronađeno u Kragujevcu

Izgledi vrema za sedam dana – do 29. januara:

Do kraja sedmice promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i veoma toplo vreme sa dnevnim temperaturama znatno iznad proseka, uz intenzivno topljenje snega u svim predelima ispod 1.500 metara nadmorske visine.

U košavskom području i na planinama, u subotu i nedelju posle podne, duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima.

U toku noći nedelju na ponedeljak i u ponedeljak naoblačenje sa kišom i padom temperature koje će prvo zahvatiti severne i zapadne predele Srbije. U brdsko-planinskim predelima padaće sneg, a u ponedeljak posle podne prelazak kiše u sneg očekuje se i u nižim predelima.

Vetar ceh biti u skretanju na severozapadni i zapadni, a sa prolaskom

fronta kratkotrajno će imati i jake i olujne udare.

Do kraja perioda oblacno, mestimicno sa snegom i hladno, u nižim predelima uz formiranje manjeg sneznog pokrivaca, od 2 do 10 cm, a na planinama uz povećanje za novih 15 do 20 cm.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter