Izvor:
15.10.2016 u 01:32
0

TUGA DO NEBA: Srpski dobrovoljac poginuo u Donbasu od ukrajinske artiljerije!

Srpski dobrovoljac u armiji "Donjecke Narodne Republike" Vladimir Stanimirović poginuo je prošlog petka kod Kominterneva od ukrajinske artiljerijske vatre.

Vladimir Stanimirović došao je u Novorusiju u septembru 2014., tu se oženio i pre pola godine dobio sina, piše portal Ruserbia, a prenosi RTS.

– Vladimir je bio među prvima koji je stigao u Donbas, bio je hrabar ali i disciplinovan vojnik – priča o njemu njegov zemljak i saborac Dejan Berić.

Vladimir Stanimirović će biti sahranjen u nedelju na groblju u Amevrosijevki.

Ruski portal tvrdi da je, pre dolaska u Donbas, Stanimirović u Srbiji bio na službi u bezbednosnoj zoni, uz administrativnu liniju sa Kosovom.

Blic
Foto: Twitter/EuromaidanPress

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter