Izvor: Alo.rs
28.11.2020 u 17:29
0

U još jednom srpskom gradu proglašena vanredna situacija

U protekla 24 časa, u Lajkovcu je drastično povećan broj pozitivnih slučajeva na korona virus – evidentirano je čak 46 novozaraženih. U proteklih sedam dana, 149 žitelja Lajkovca bilo je pozitivno na korona virus.

U ovom talasu epidemije, ukupno je obolelo 248 osoba, od kojih je 44 izlečeno, četvoro je na bolničkom lečenju, 199 u kućnoj izolaciji, a jedna osoba je preminula. U prethodna dva talasa, ukupno je bilo zaraženo 99 osoba.

Saopšteno je da će pojačano biti kontrolisano sprovođenje mera koje je doneo Štab za vanredne situacije Opštine Lajkovac i pružena sva neophodna pomoć Domu zdravlja, kako bi se obezbedili što bolji uslovi za prijem potencijalno zaraženih građana na lekarske preglede.

OVO MORATE ZNATI

VUČIĆ: Od broja zaraženih važnije koliko smo života sačuvali

OSAM VOZILA VATROGASACA NA TERENU: Izbio POŽAR u JUŽNOM BULEVARU, u toku je gašenje

VANREDNA SITUACIJA U MEDVEĐI: Zatvaraju se vrtići

VUČIĆ ZABRINJAVA: Težak dan, pogotovo po broju preminulih

U ŠAPCU OTKRIVENO LEGLO PROSTITUCIJE: Uhapšeni osumnjičeni za podvođenje devojaka sa juga Srbije

S obzirom da se poslednjih dana povećavao broj novozaraženih, koji je bivao dvocifren, Štab za vanredne situacije doneo je zaključke o funkcionisanju javnih preduzeća i ustanova u uslovima pandemije Kovid-19.

Opštinskoj upravi i javnim ustanovama preporučeno je da omoguće rad od kuće zaposlenima, ako to ne ugrožava proces rada. Ustanovama kulture i Turističkoj organizaciji naloženo je da obustave sve programe koji podrazumevaju okupljanje ljudi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter