Izvor: Tanjug
22.01.2021 u 14:18
0

U novosadskom sudu pronađena imitacija eksplozivne naprave

 Policija je u sudskoj zgradi u Novom Sadu, tokom kontradiverzionog pregleda po anonimnoj dojavi o bombi, pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave.

“Koverat sa imitacijom elskplozivne naprave pronađen je u muškom u toaletu iza ve-ce šolje”, precizirala je portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Ona je dodala da je policija obavila uviđaj i koverat odnela na dalje veštačenje.

ZANIMAĆE VAS OVO

VESIĆ NAGLAŠAVA: Neće biti gužvi u saobraćaju tokom gradnje metroa

MINISTAR MOMIROVIĆ: Metro je kruna naših investicija, najkompleksniji projekat na Balkanu

EVA RAS PROTIV NOVINARKE Pogledajte žestoku raspravu o slučaju Mike Aleksića

OBORIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM I POBEGAO: Uhapšen Nišlija zbog izazivanja saobraćajne nesreće

Nakon pregleda zaposleni i građani vraćaju se u sudsku zgradu, koja je jutros oko 11 sati evakuisana zbog anonimne dojave o bombi, koju je uputio muški glas na telefon suda i rekao da je “u toaletu na prvim spratu postavio ekspolozivni napravu”.

Dodao je da će se javiti kasnije i reći gde je postavio sledeću napravu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter