Izvor: kurir
19.01.2021 u 10:20
0

U VOJVODINI 457 NOVIH SLUČAJEVA: Najviše u Novom Sadu

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 457 novih slučajeva korona virusa, a najviše novozaraženih je u Novom Sadu – 158.

Institut za javno zdravlje Vojvodine je objavio da je povećan broj registrovanih slučajeva posledica većeg broja prijavljenih slučajeva testiranih u privatnom zdravstvenom sektoru tokom petka, subote i nedelje, a za koje su prijave dostavljene u ponedeljak.

„ĆIRILICA“

U „ĆIRILICI“! MRAČNE TAJNE „ŠKOLA ZA TALENTE“! Mnoge su povezane sa pedofilskim lancima!

MORAMO DA SARAĐUJEMO SA SVIMA! Ako se opredelimo samo za jednu stranu, tog trenutka ćemo nestati!

SLOVENCI NISU NACIONALISTI! Hrvati su me izbrisali iz svih knjiga! U svakom leksikonu u Sloveniji stoji moje ime!

SRBIJA NEMA NIKAKAV KONFLIKT! Albanci imaju konflikt i veliki problem!

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 13.273. Očekuje se dalji postepen pad broja aktivnih slučajeva u narednom periodu.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu – 3.442, a sledi Zrenjanin sa više od 1.100 aktivnih slučajeva.

U ostalim opštinama trenutno je manje od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva COVID-19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter