Izvor: alo
26.10.2021 u 12:00
0

UGOSTITELJSKI OBJEKTI SAGLASNI KAKO ĆE RADITI: „Najbolje kafane postaju kafane solidarnosti“

Otkako je pre nekoliko dana rečeno da će biti uvedene tzv. kovid propusnice u ugostiteljskim objektima, koje će biti na snazi posle 22 sata, od tog momenta ne prestaje da se priča o njima.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je nakon održane sednice Kriznog štaba, 20. oktobra, rekla kako je odluka štaba da se uvedu ovi sertifikati baš u to vreme, jer „posle 22 časa obično kreće masovnije druženje, grljenje, muzika“.

Ipak, građani su imali razne dileme po tom pitanju: ko je kriv ako gost bez propusnice i potvrde o testu uđe u lokal posle 22h, zatim, sme li gost da bude isteran, ima li mesta podeli društva po pitanju vakcinacije i tome slično.

PROČITAJTE JOŠ: SA PROPUSNICOM I U KUPOVINU? Lekarski deo Kriznog štaba traži pooštravanje epidemioloških mera

Beogradske kafane nisu ostale imune na novu meru, te su udružene pokrenule inicijativu „Najbolje kafane postaju kafane solidarnosti“, o čemu je bilo više reči na društvenim mrežama.

Naime, neki objekti će u narednom periodu, počev od danas 25. oktobra, emitovati muziku uživo od 18 do 22 sata.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDNA BEBA NA RESPIRATORU: Vitalno ugrožena

Iz jedne kafane su potvrdili ovu informaciju, rekavši da će se pridržavati novog pravila, ali dalje nisu želeli da komentarišu.

Ostaje da vidimo da li će kafići i klubovi početi da rade po novom režimu.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter