Izvor: RT
23.03.2024 u 08:29
0

UJEDINJENI SA VAMA U OVOJ TRAGEDIJI! PATRIJARH PORFIRIJE izjavio saučešće povodom MASAKRA U MOSKVIK

Noćas je vascela Srpska pravoslavna crkva, sveštenstvo, monaštvo i sav verni narod ujedinjen sa Vama, poručio je poglavar SPC

Patrijarh srpski Porfirije izrazio je saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi i poručio da je Srpska pravoslavna crkva ujedinjena sa ruskim narodom u bolu i molitvi za postradale.

Poglavar Srpske pravoslavne crkve izrazio je saučešće povodom terorističkog napada u Moskvi u kojem je poginulo najmanje 60 osoba, a ranjeno više od 140 ljudi.

„Noćas je vascela Srpska pravoslavna crkva, sveštenstvo, monaštvo i sav verni narod ujedinjen sa Vama i našom ruskom braćom i sestrama u bolu i molitvi Spasitelju za nevino postradale u užasnom terorističkom napadu u Moskvi. Molimo se Gospodu da ranjenima i povređenima podari isceljenje, a unesrećenim porodicama snagu da kao svetinju čuvaju spomen na postradale. Gospod neka ovu nedužno postradalu decu primi u rajsko naselje. Večan spomen!“, poručio je patrijarh, a navodi se u saopštenju SPC.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter