Izvor: Novosti
23.03.2024 u 08:06
2

PORODICA GA SE ODREKLA: Dečak koji je pobio jaganjce obeležio 14. rođendan na psihijatriji, najmiliji ga ODBACILI, ostaje SAM

Dečak M. Ž. (13) iz vršačkog sela Markovac, koji se od 11. marta nalazi na psihijatrijskom posmatranju u Kliničkom centru Vojvodine zato što je udaranjem sekirom po glavi ubio 12 jaganjaca, juče je u toj ustanovi obeležio 14. rođendan, uz tužno saznanje da ga se porodica – odrekla.

Naime, otac i tri rođene sestre odbili su predlog vršačkog Centra za socijalni rad da se presele u drugo selo i da zajedno sa M. Ž. žive u jednoj hraniteljskoj porodici, jer bi to, po preporuci lekara koji su ga veštačili, za njega bilo najbolje.

To sada znači da će M. Ž. po izlasku iz bolnice, koji se očekuje za petnaestak dana, živeti sam u hraniteljskoj porodici, u nekom drugom mestu, odbačen od svojih najmilijih. Jer, lekari smatraju da on nipošto ne bi trebalo da se vrati u staru sredinu i u školu koju je pohađao, da ne bi proživljavao omalovažavanje i osudu okoline.

OTKUPNA CENA ZA BIKOVE PORASLA, PALA ZA PRASIĆE I JAGNJIĆE: Evo šta se dešava na tržištu ŽIVE STOKE

-Ocu je jako teško zbog svega što se događa, ali jednostavno nije želeo da napusti selo u kom je rođen i u kom su grobovi svih njegovih predaka. I zaista bi bila šteta da zbog jednog člana cela porodica ispašta. Ionako su svi zajedno već dovoljno ispaštali – kaže Predrag Tadić, čije je jaganjce dečak pobio, a kod kog, inače, dečakova porodica živi poslednje dve godine.

S druge strane, majka dečaka, koja je porodicu napustila pre godinu dana i preudala se, nema nikakav kontakt sa bivšim mužem i decom, niti je, kako nam je rečeno, interesuje šta se dešava sa M. Ž.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PORODICA GA SE ODREKLA: Dečak koji je pobio jaganjce obeležio 14. rođendan na psihijatriji, najmiliji ga ODBACILI, ostaje SAM”

  1. Eeeeee jadna si i ti majka,na savesti će ti biti ovo što je uradio tvoj sin,da si bila uz decu,možda bi sve bilo drugačije.POTRČALA ZA BOLJIM MUŽEM.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter