Izvor: Alo.rs/Blic.rs
29.10.2023 u 16:02
0

ULAZ 15 EVRA, ALI STO I FLAŠA PAPRENI: Izašle ponude za DOČEK, da li biste izdvojili ovoliko novca za provod?

Planovi i ponude o proslavi novogodišnje noći uveliko su počeli. Ukoliko se odlučite da je provedete u nekom od beogradskih restorana, kafana ili kafića, cene idu i do 350 evra po osobi. U konkretno tu ponudu je uključeno samo piće dobrodošlice – čaša šampanjca.

Restorani i hoteli uglavnom u ponudi imaju hranu i piće, ali to nije slučaj za sve. Ima i onih koji nude samo hranu i piće dobrodošlice ili samo piće i to ne znači da je cena niža.

U jednom beogradskom restoranu cene za večeru i piće dobrodošlice se kreću od 30 evra. Ima i onih koji naplaćuju ulaz, a rezervacije dodatno.

Postoje i oni koji naplaćuju ulaz 30 evra, a rezervaciju dodatno. Tako će oni koji žele da slave Novu godinu u jednoj beogradskoj kafani dodatno platiti separe od 400 do 1.250 evra!

Što se tiče ostalih ponuda, uglavnom su uključene večera i konzumacija alkoholnih pića, a cene variraju u zavisnosti od toga za koji se lokal opredelite.

Oni koji se odluče da otputuju van Srbije, takođe bi trebalo da pripreme nešto više novca. Kako se bliži 31. decembar, tako su skuplje avionske ili autobuske karte, ali i smeštaj. Turističke agencije nude raznovrsne ponude, koje uglavnom uključuju karte i smeštaj. Ukoliko putujete avionom, većinom su ponude koje uključuju ručni prtljag do 10 kilograma.

Restorani u ponudi uglavnom nude hranu i piće dobrodošlice

U zavisnosti od toga ko nastupa za novogodišnju noć, variraju i cene. Prostije rečeno – što poznatiji izvođač, skuplji je aranžman. U jednoj prestoničkoj sali za proslave cene se po osobi kreću od 170 do 250 evra. U to je uključena večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Cene variraju i od pozicije sedenja, pa je tako u jednom objektu cena za sto u samom ćošku na kraju 130 evra, dok će 240 evra po osobi platiti oni koji žele da budu ispred bine.

Restorani i sale nisu jedina opcija za proslavu, već su tu splavovi i klubovi koji imaju drugačije uslove. Oni uglavnom u ponudi nude piće i ketering, ali to nije slučaj kod svih. Takođe, u većini slučajeva naplaćuju ulaz, a sto ili separe dodatno.

Najjeftiniji koji je pronašao nudi cenu rezervacije po osobi 10 evra, ali u to je uključena samo karta za ulazak i muzika, odnosno DJ.

Ima i onih koji karte naplaćuju oko 25 evra, a stolove dodatno. Jedan beogradski klub nudi 15 evra za ulaz, a separe naplaćuje od 180 do 550 evra, uz flašu žestokog pića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter