Izvor: Kurir.rs
20.09.2023 u 16:12
1

VANREDNO OBRAĆANJE PETRA PETKOVIĆA: „Srbe su bukvalno oteli, Kurti hoće RAT“

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković vanredno se obratio građanima.

Čak trojica Srba uhapšena su danas na KiM. Prvo je u prepodnevnim časovima u Severnoj Mitrovici uhapšen I.E, a u Zvečanu D.M, koji je bivši pripadnik Kosovske policije. Z. K. uhapšen je danas u Prilužju, a nakon hapšenja Kosovska policija sprovela ga je u Prištinu.

On je uhapšen tako što su ga, kako se saznaje, radnici KEDS pozvali da izađe ispred kuće, gde su ga čekali pripadnici Kosovske policije, prenose mediji.

Tim povodom se direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obratio javnosti:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VANREDNO OBRAĆANJE PETRA PETKOVIĆA: „Srbe su bukvalno oteli, Kurti hoće RAT“”

  1. Hoće Šole , Eskobar , Lajčak , Borelji , Hil , rat, hteli su ga sve vreme , eee Šole, mnogo ste me razočarali , skoro da me niko nikada toliko nije razočarao kao Vi . Unesrećili ste glupom politikom sve gradjane u Srbiji , stalno hoćete besmisleni rat samo zbog teritorije na koju ste se uskopistili , dajete je ljudima koji već imaju svoju državu tik uz Srbiju , dali ste državu onima koji se foliraju sve vreme na to su i dobili naravno uz Vašu pomoć , neka Vam je na čast .Ućutao se onaj prijatelj Vucicev iz Albanije , Rama , da je Čovek morao bi da kaže da ovo nije u redu , dobiše tolike teritorije na Zemaljskoj kugli kao niko do sada , ko su Amerikanci koji dele tudje , neće moći , koliko god da žele ako žele d ačine drugima neka im daju svoje teritorije .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter