Izvor: Informer
24.04.2024 u 19:11
0

VEČERAS NOVI VREMENSKI UDAR: Sneg nakon PONOĆI – RHMZ naročito upozorava ove delove zemlje

Nakon snažnog nevremena koje je danas pogodilo Beograd i druge delove Srbije, Republički hidrometeorološki zavod Srbije oglasio se novim upozorenjem.

Kako se navodi u njihovoj najavi, nevreme u Srbiji se očekuje u toku noći.

 Do kraja dana promenljivo oblačno, tek ponegde s kratkotrajnom kišom. U prvom delu noći suvo, a posle ponoći početak kiše očekuje se na jugu i jugoistoku Srbije. Na visokim planinama padaće sneg – stoji u najavi RHMZ.

SPREMITE KIŠOBRANE: Ovi gradovi su sledeći na udaru!

Nevreme u Beogradu

Podsećamo, jaka kiša praćena grmljavinom oko 14 sati zahvatila je Beograd, a u nekim delovima prestonice pao je i grad. Osim u Beogradu, epicentri nevremena u Srbiji su i u Obrenovcu i Pančevu.

Nevreme je danas pogodilo Beograd, a prema radaru jasno se vidi da su epicentri oluje pored prestonice i u Obrenovcu i Pančevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter