Izvor: Happy BSC
27.06.2022 u 07:48
0

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija ima odgovornog predsednika koji obezbeđuje stabilnost i ekonomski rast

U današnjoj emisiji “Dobro jutro Srbijo” gostovao je član predsedništva SNS Goran Vesić koji je tom prilikom istakao da se u Srbiji u ovom trenutku gradi 574 kilometra autoputeva i brzih puteva i dodao da ne postoji zemlja u Evropi u kojoj se radi na toliko puteva. 

Vesic: Vučić ne zna za strah, već samo za izazove!

– Veoma je važno novac ulagati u infrastrukturu što znači da se to ulaganje vraća kroz investicije. Politička i ekonomska situacija u Evropi je sve komplikovanija i nešto što ne može da se izbegne ni u Srbiji.  Zato nam trebaju ozbiljni i posvećeni ljudi. Vučić i SNS obezbeđuju kontinuitet stabilnosti i ekonomski rast naše zemlje. Da smo na dobrom putu dokazuje i činjenica da će penzije do 1. januara biti povećane za 19,1 odsto, da će minimalna zarada biti povećana za 14 odsto. U prvom kvartalu ove godine imali smo 4,4 odsto rast BDP-a, a prema prvim procenama u drugom kvartalu će taj rast iznositi 3,7 odsto. To znači da je Srbija zemlja koja se ekonomski razvija i čiji BDP raste uprkos krizi – kazao je Vesić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naglasio da je snaga predsednika Vučiča u tome što se bavi detaljima i pokazuje da je važno da Srbija ima hranu i energente i dodao da to niko ne može da ospori, kao i da cela Evropa sa velikom pažnjom prati šta radi Srbija. 

– Evropska unija je naš glavni partner. Srpski izvoz za EU u 2021. godini iznosio je 11 milijardi evra, dok je 2009. godine taj iznos bio 3,2 milijarde evra, što je povećanje od 85 odsto. U Srbiju je iz EU investirano 17,5 milijardi evra za to vreme. To je ozbiljna pomoć koja je za nas veoma značajna – istakao je Vesić.  

Vesić je naglasio da Srbija ima odgovornog predsednika, kao i vladu i dodao da će SNS kao stranka birati ozbiljne i posvećene ljude i dodao da nas čekaju teška vremena, ali da problemi sa kojima ćemo se suočiti nisu nerešivi. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter