Izvor: BSC Happy
07.12.2023 u 09:11
0

VLADIMIR LUČIĆ EKSKLUZIVNO NA HEPI TELEVIZIJI: Kreditni rejting biće najveći dokaz uspeha Telekoma

Gost emisije „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji bio je generalni direktor kompanije “Telekom Srbija” Vladimir Lučić koji je govorio o poslovnim novitetima.

Prema njegovim rečima, Telekom Srbija biće prva domaća kompanija koja će dobiti međunarodni kreditni rejting i biće javno objavljen zajedno sa finansijskim izveštajima za 2023.

On je istakao da kada se to desi, celokupnoj javnosti i najglasnijim kritičarima će biti jasno da Telekom poslovno odlično stoji i da je na stazi velikih uspeha. Kako je rekao, Telekom želi da maksimalno transparentno pokaže svoje rezultate, a u poslovnom svetu međunarodni kreditni rejting je najbolji pokazatelj uspešnosti neke kompanije.

Kao još jedan primer maksimalne transparentnosti Telekoma Srbija naveo je da će ova kompanija, ujedno osnivač više kablovskih televizija, a u sektoru informativnog programa to su Euronjuz Srbija i Blumberg Adrija, uskoro naručiti međunarodnu medijsku reviziju.

– Osim kreditnog rejtinga radićemo još medijski “odit” (istraživanje) i obaviće ga neka od najvećih renomiranih međunarodnih agencija. Želimo da pokažemo da TV kanali u našem vlasništvu funkcionišu na najtransparentniji i najispravniji način, kako poslovno tako i iz ugla informativnog programa – istakao je Lučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter