Izvor: Happy BSC
03.11.2022 u 10:48
0

VLADIMIR LUČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Razmatramo zajedničko ulaganje sa Amazonom u startape

U emisiji “Dobro jutro Srbijo” gostovao je direktor “Telekoma Srbija” Vladimir Lučić koji je istakao da je imao sastanak sa predstavnicima „Amazona“ i da se razmatra zajedničko ulaganje te američke kompanije i „Telekoma“ u startape.   

NE PROPUSTITE „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NA HAPPY TV: Najnovije teme, aktuelni gosti i sjajni analitičari!

– Mi smo prva kompanija u Srbiji koja je otvorila fond za finansiranje startap ideja. Poslednje tri godine smo ugovorili sa kompanijama iz SAD-a projekte vredne 55 miliona evra, a u tu cifru nisu uračunati telefoni kao što je „ajfon“. U tom slučaju ta suma bi bila dupla. Američke kompanije su brend i ta saradnja nam je veoma bitna – rekao je on. 

Lučić je naglasio da saradnja „Telekoma Srbije“ i „Amazona“ daje startapima posebnu vidljivost i mogućnost da ih američki investitori primete i dodao da saradnja može samo da donese plus za sve startap kompanije koje će biti finansirane, a do kraja godine biće ih devet. 

– Prodali smo jednu seriju “Amazonu”, “Zlatni dečko”, za Nemačku, Švajcarsku i Austriju. Uzeli su je za tri područja gde je jaka dijaspora. Ako bude dobro gledana, a siguran sam da hoće, jer je jako kvalitetna, kupiće je za čitav svet – kazao je Lučić.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je naglasio da će se “Telekom Srbija” truditi da u budućnosti sarađuje sa velikim američkim gigantima i dodao da zainteresovanost velikih igrača za našu zemlju doprinosi razvoju, posebno startap zajednice.  

– Mi smo u poslednje četiri godine izgradili optičku mrežu, iako smo trebali ranije da uložimo u kontent. Nama je cilj da se nikad ne desi takva situacija da jedna organizacija kablovskih firmi ima toliko dominantan kontent da nas potiskuje sa tržišta. Uložili smo u optičku mrežu da bi imali kvalitetan internet. Akvizirali smo kablovske operatere koji su nam bili velika konkurencija. Uložili smo u kontent da bi postigli dugoročnu stabilnost i da bi postali lider – kazao je on. 

Prema njegovim rečima, „Telekom Srbija“ je kompanija koja se bori za svoje korisnike i koja ima cilj da i dalje raste i doprinosi razvoju Srbije. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter