Izvor: BSC Happy
19.07.2023 u 07:12
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 19. JUL: Veoma toplo, ali uveče stiže rashlađenje

U Srbiji će danas u većini mesta biti pretežno sunčano i veoma toplo.

Uveče se u Vojvodini, zapadnom i centralnom delu zemlje očekuju pljuskovi s grmljavinom. Ponegde su moguće nepogode s gradom i olujnim vetrom. Najviša dnevna temperatura do 38 stepeni.

Još danas će biti veoma toplo, u većini mesta pretežno sunčano. Posle podne, uveče i tokom noći u Vojvodini, zapadnoj i centralnoj Srbiji jak razvoj oblačnosti sa pljuskovima i grmljavinom. U zoni pljuskova moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode sa gradom i olujnim vetrom.

Duvaće slab i umeren vetar, južni i jugoistočni, posle podne u skretanju na zapadni i severozapadni.  Najniža temperatura kretaće se od 17 do 24, a najviša dnevna od 33 do 38 stepeni.

I u Beogradu se posle sunčanog i toplog dana, očekuju pljuskovi. Temperatura do 36 stepeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter