Izvor:
11.03.2019 u 10:17
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 11. MART:  Večeras i tokom noći u brdsko-planinskim predelima očekuje se sneg!

Večeras i tokom noći, u brdsko-planinskim predelima očekuje sneg, stvaranje i povećanje visine snežnog pokrivača.

U predelima iznad 1.000 metara od 10 do 20 cm biće novog vlažnog snega, uglavnom u jugozapadnoj Srbiji, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Srbiji će sutra u centralnim i juznim delovima biti oblačno, ujutro i pre podne mestimicno kiša i sneg, u brdsko-planinskim predelima sneg.

Na severu umereno oblacno i suvo. Sutra uveče i noću razvedravanje. Vetar će biti umeren i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 3, najviša od 4 na jugu do 10 stepeni na severu.

U Beogradu će sutra biti umereno oblačno i suvo. Uveče i noću razvedravanje. Vetar umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura 3, najviša 9 stepeni.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana – do 19. marta:

U sredu ujutro hladno sa slabim mrazom, danju pretezno suncano i malo toplije. U cetvrtak oblacno i hladno, mestimicno kisa, u planinama sneg.

U petak prestanak padavina i malo toplije. Od subote pretezno suncano i osetno toplije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter