Izvor: HappyBSC
03.06.2020 u 11:53
0

VUČIĆ ODGOVORIO NA ZVIŽDUKE U NOVOM PAZARU! Evo šta im je poručio!

Predsednik Srbije obilazi radove na izgradnji puta Karajukića bunari – Rasno na Pešteru, a kasnije će obići radove na rekonstrukciji puta Novi Pazar – Tutin.

Sa njim su i ministarka građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović I ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

OVO MORATE ZNATI

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

RASIM LJAJIĆ: Mere reciprociteta ZAUSTAVIĆE TRGOVINU!

POSLE KORONE NOVA POŠAST ZA ČOVEČANSTVO! Amerikanci upozoravaju: To je VELIKA OPASNOST!

POŽAR U ZGRADI: Stradale četiti osobe!

EVO ŠTA NAS ČEKA POSLE KORONE! Treći svetski rat, bolest Trampa, atentat na Putina i smrt engleske kraljice

Predsednik Vučić  obratio se medijima i okupljenim meštanima podsetivši ih da je novopazarska bolnica opremljenija, da će se podizati putevi, infrastruktura, vodovod i kanalizacija. 

-Radićemo rekonstrukciju puta Novi Pazar – Ibariće. Nemojte se  naljutiti ako promašim za neki kilometar ili dinar,  to je 24km puta što ćemo platiti oko 500 miliona dinara. – rekao je predsednik.

-Rekonstruisaćemo put Raška-Novi Pazar i ono što je za vas od presudnog značaja to je da radimo pravac od Raždaginje do Buđeva, ali i da uradimo pravac od Ugla do Rasnog preko Karajukića bunara.Trudio sam se da svako selo zapamtim – priznao je predsednik i dobio gromoglasan aplauz.

-I ono što dolazi, dragi prijatelji, što želim da vam kažem jeste da ćemo u narednim mesecima potpisati ugovor za izgradnju auto-puta od Požege do Brnjice, a aztim do Boljara. To će značiti  dolazak kompanija, investitora, sve će vam biti blizu.- naglasio je on.

On se za kraj obraćanja podsetio svoje posete Novom Pazaru, koja nije bila najprijatnija:
-Sećam se kada sam bio u Novom Pazaru, kada su mi svi zviždali, predsedniku Erdoganu aplaudiraju, meni zvižde! Ja kažem „u redu“. A ja sam izašao, nije mi bilo teško, i rekao sam im -Sve je u redu, nemam problem da mi zviždite, moj posao je da to čujem, da čujem i one koji zvižde i one koji aplaudiraju. Ali da Vam kažem nešto, i vama u Novom Pazaru i vama u Sjenici, i u Tutinu. Hajde kao Boga vas molim izmerite od „45 koliko je i ko puteva uradio . – poručio je predsednik Srbije za kraj posete, a ispraćen je velikim aplauzom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter